_______________

divendres, 27 de desembre del 2013

L'AEM JA TÉ EL VIST I PLAU DE L'AJUNTAMENT PER LES NOVES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

després de 5 anys l'aem i ajuntament ja han aprovat la construcció del nou complex esportiu de futbol al mateix barri del secà.
aquest nou complex estarà format per un camp de futbol 11 i 2 de futbol 7 (amb gespa d’última generació), i amb una graderia que dividirà els 2 camps amb 12 vestidors, 1 gimnàs, 1 sala gran audiovisual, una sala de juntes, i despatx coordinadors i secretari tècnic.
l'ajuntament a vist més viable fer les obres que ampliar l'actual carretera (camí de marimunt) per arribar al antic Recasens. el president del club blau Sergio González es troba molt satisfet donat el temps que ha trigat l'ajuntament acceptar aquesta petició.
l'ajuntament té previst obrir el tram de baró de Maials on acaba (l'escola països catalans) fins el pavelló del secà que llindarà amb el nou complex del aem.

les obres començaran el mes de gener i el club blau creu que aquesta serà l'última temporada del antic Recasens, que passarà a ser una reconstruïda central elèctrica Fecsa ENDESA, un punt estratègic per el subministrament elèctric de LLEIDA. així doncs l’aem s’acosta més al centre de Lleida i el primer any vol fer una oferta per recaptar tots el nens/es possibles per poder dur a terme el màxim rendiment al nou complex esportiu que es dirà “Municipal Sergio González) en honors a la gran gesta del actual president.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada