_______________

dimarts, 28 de maig del 2013

JOSEP BOTA FA CAMPIÓ DE LLIGA EL ALEVÍ "B" DEL S.E. AEM!!!

gran treball de Josep bota que ha portat un altre èxit aquesta temporada al club del SE. AEM en categoria aleví.
tot i la baixa del crack de Alex rico que està triomfant al FC. Barcelona, el mister Josep Bota format al club de Recasens com a jugador i després com a entrenador del mateix, a portat l’equip de primer any aleví a la part mes alta de la classificació.
el aleví “b” del AEM  ahir es va proclamar campió de lliga al estadi Ramon Farrús del at. Segr amb una victoria per 0-4..
l’equip del secà a falta d’una jornada suma 26 victòries 1 empat i 2 derrotes. cal destacar la capacitat golejadora del equip amb 233 gols a favor en 29 partits de lliga, amb un Marc González màxim golejador amb 38 gols i Ian Coit 40 gols, sense oblidar els 33 de Josep Maria Torres i els 32 de Armero, que han golejat en mes d’un partit els equips de la categoria aleví de Lleida.
ENHORABONA A TOT L’EQUIP!!!
per que el aleví “b” s’ha incorporat a els èxits d’aquesta temporada 2012-13 on el Pre-Benjamí campions de lliga de la mà de Albert Minobes, també el campionat de lliga infantil “B” amb l’ascens a la preferent amb Roy i Minobes, la permanència a preferent del infantil “A” de la mà de Angel Garcia i David Oliet, l’èxit Del Femení amb l’ascens a la divisió de plata del futbol espanyol de la mà de David Garcia i Edgar borbón i el sots campionat del nostre Cadet “A” amb Gerard i Eloy.

Tota una temporada d’èxits al AEM que desprès d’uns anys de sequia torna a ser un club punter a Lleida i entra amb força per la temporada vinent, ja que el club ja porta mesos planificant i ja te moltes noves incorporacions per la temporada 2013-14.

FESTA GRAN AL RAMÓN FARRÚS!!


ENHORABONA CAMPIONS DE LLIGA ALEVÍ!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada