_______________

dimarts, 23 d’abril del 2013

PRESENTACIÓ OFICIAL DEL TORNEIG D'ALEVINS 1 DE MAIG S.E. AEM

Aquesta tarda s’ha presentat el torneig aleví ciutat de Lleida al AEM amb patrocinadors, club, coordinadors i personalitats de la federació catalana de Fútbol i el senyor Txema Alonso per part del ajuntament de Lleida. Aquest esdeveniment s’ha fet a les oficines del camp Recasens on també s’ha celebrat el sorteig dels equips per fer els aparellaments del gran torneig d’alevins  que una vegada mes L’AEM demostra ser un club punter en la celebració de tornejos de futbol en categoria de futbol base.
Cal recordar que el AEM es un dels pocs clubs de Lleida on es celebra un torneig  per cada categoria.
Babys, prebenjamins l’històric torneig de benjamins, alevins, cadets e infantils. On clubs punters de tota Catalunya i la resta de l territori espanyol no falten mai a les invitacions per part del club del barri del secà.
Una vegada mes L’AEM organitza la gran festa pels menuts on l’emoció i la gran organització segur que farà que tothom gaudeixi del gran espectacle del futbol.
Us recordem que el torneig d’alevins es celebra al AEM el proper dia 1 de maig al RECASENS, tindreu tots els emparella ments i horaris a la web http://aemfutbol.blogspot.com.es/
Agraïments a tots els participants, patrocinadors, col·laboradors, federació i paeria.
Una cordial salutació.                                   
SERGIO GONZALEZ ARROYO
President de la SE. AEM DE LLEIDA
President S.E.AEM





JOSE SERRANO (VICEPRESIDENT) ABEL (FCF) SERGIO GONZALEZ (PRESIDENT) TXEMA ALONSO (REGIDOR D'ESPORTS) XAVIER BARÓ (AREA SOCIAL) LLADANOSA (PATROCINADOR) ALBERT CULLERÉ (COORDINADOR FUTBOL 7 I ORGANITZADOR DEL TORNEIG) JORDI SIMORTE (COORDINADOR FUTBOL11)
 
FOTO DE FAMILIA AUTORITATS I PATROCINADORS

INICI DEL SORTEIG DE GRUPS






REAL ZARAGOZA






EL REAL ZARAGOZA A QUEDAT AL GRUP A-3 


GRUPS


EMPARELLAMENTS


FASE FINAL







MENÚ

MENÚ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada