_______________

diumenge, 25 de novembre del 2012

GRAN VICTORIA DEL INFANTIL "A" A DOMICILI!!!

INFANTIL "A" 2012/13

Gran Victoria del infantil “A” preferent a domicili davant un Tàrrega potent i que està a la zona alta de la classificació. Un SE.AEM dirigit per Angel i David Oliet, que tenien molt ben preparat el partit ja que durant la setmana el equip ha entrenat amb unes consignes tàctiques per tal de intentar donar la sorpresa al camp municipal Joan Capdevila. Un AEM que va rebre un gol molt aviat va seguir creient en el plantejaments dels seus entrenadors i abans del descans SERGIO PEREZ donava el empat pels nois d’Angel i feia que tot el plantejament defensiu seguis endavant per afrontar la segona part. Una segona part on els nois del Secà van ser un Tsunami a la contra i el equip es va avançar en dues ocasions al marcador posant un prometedor 1- a 3 amb gols de Richard i Garra, aquest últim amb un potent obús en una falta. Llavors el Tàrrega va avançar línies i en pocs minuts va anotar el 2-3 amb una jugada molt discutida ja que L’AEM va tirar la pilota a fora per que fos atiés un jugador del Tàrrega, i amb un gran desconcert del equip visitant els locals van anotar un gol difícil de pair pels visitants.
Poc seguit un bolcat Tàrrega anotava el empat a falta de pocs minuts i mentre els locals ja celebraven l’empat una genialitat del heroi del partit Xavier Torres donava el 3-4 molt merescut pels visitants en l’últim minut del partit. Aquest triomf ve seguit de la derrota del Natació Terrassa el cuer de la classificació, i fa que el AEM s’allunyi de la zona de descens amb un gran triomf a Tàrrega.